ISCENESÆTTESE AF VERDENSBILLEDET

WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER 5.0

desktop

desktop3

desktop1

Det er ved, at være lang tid siden, at jeg har lavet et indlæg som dette. De har før været meget populære, og derfor besluttede jeg, at lave endnu et indlæg. Jeg har prøvet, at lave nogle forskellige typer af collager, med forskellige udtryk og farver, dog kom nr. 1 og 3 til at minde lidt om hinanden. Jeg bruger selv collage nr. 3 som min baggrund lige nu.

For at få disse billeder skal i klikke på billedet og trykke “arkiver billede som..” derefter vælger i et sted hvor de skal gemmes, og efterfølgende kan i lave det til jeres baggrund.

I kan se de andre indlæg her:

Wallpapers for your computer // Wallpapers for your computer 2.0 // Wallpapers for your computer 3.0 // Wallpapers for your computer 4.0

1 kommentar

  • Jeg elsker de her indlæg og skifter tit til en af de billeder du lægger op! Fed serie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISCENESÆTTESE AF VERDENSBILLEDET