ADIDAS CHUNKY SNEAKS

WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER 10.0

Billeder fra Tumblr

Grundet stor efterspørgsel på mine gamle wallpapers for you computer indlæg har jeg delt mine seneste screensavers med jer. Mange har også spurgt ind til måden, som jeg laver dem på, og jeg finder egentlig bare billeder på Tumblr og indsætter dem i en collage. Jeg elsker i hvert fald at lave disse screensavers, da det både er utrolig inspirerende men også meget afstressende.

Wallpapers for your computer // Wallpapers for your computer 2.0 // Wallpapers for your computer 3.0 // Wallpapers for your computer 4.0 // Wallpapers for your computer 5.0 // Wallpapers for your computer 6.0  // Wallpapers for your computer 7.0 // Wallpapers for your computer 8.0 // Wallpapers for your computer 9.0

4 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS CHUNKY SNEAKS