CASUAL EVERYDAY OUTFIT

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

unknown

skaermbillede-2018-01-02-kl-11-42-51

POSITIVT

Jeg har hele weekenden haft besøg af familien til fødselsdag og jeg har hygget mig en hel del. Det er altid dejligt, at samles efter lange perioder, og så er det bare super hyggeligt at snakke og spise god mad.

Jeg har været i god tid med lektier og afleveringer på det seneste. Det giver mig en ro at vide, at jeg er færdig, og at der intet stress er på afleveringer og lektier. Jeg håber på, at kunne blive ved med at holde mig på dette spor.

NEGATIVT

Det seneste afsnit af Skam var bare utrolig godt, og det næste afsnit bliver først vist om 1 uge. Hvilket er helt vildt frustrerende og træls, når man er virkelig spændt på hvad der kommer til at ske med Isaak!

Den kommende uge bliver en laaaaaang uge for mig. Jeg får fri kl. 15.15 hver dag, og derudover er der arbejde 3 gange, og musical på skolen som kræver tid og energi.

Det kolde vejr gør ikke andet end negative ting og livet bliver bare ikke nemmere af, at vejret er gråt og koldt. Jeg kunne godt bruge en virkelig varm jakke som DENNE og en lækker varm hue. Heldigvis har jeg fået mormor til at strikke en hue (hvilket er optur).

I de seneste 2 uger har mit sim-kort til min telefon ikke virket. Det har medført at jeg ingen dataforbindelse har (medmindre jeg har wifi) og ikke har kunne modtage og sende sms’er eller opkald. Jeg har pga dette misset aftaler og det er vildt træls. Mit sim-kort har været længe undervejs, men pga Post Nord og alle forsinkelser af breve og pakker, har jeg stadig ikke modtaget mit sim-kort. Jeg er SÅ træt af Post Nord og er sikker på, at jeg sender pakker og breve med GLS fremover.

Kunne du tænke dig at komme godt igennem din skoletid med gode resultater? Få en privatunderviser, der hjælper dig mod topkarakterer! Kontakt GoKarakter og få lektiehjælp.

(Dette indlæg indeholder affilate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL EVERYDAY OUTFIT