monday wishlist

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

tumblr_owqzrnbnp31rk1f9yo1_500

POSITIVT

Det er endelig blevet december! Bestemt den hyggeligste måned på hele året. Jeg nyder at være meget sammen med familien, og det gode humør som alle mennesker virker til at være i.

Jeg har købt den flotteste nederdel fra Only, som jeg også viste i dette indlæg. Jeg glæder mig super meget til at sammensætte nederdelen med en varm strik og nogle hvide sneakers.

Efter en periode hvor jeg har haft helt vildt travlt, er det virkelig tiltrængt at have tid til at slappe lidt af igen. Jeg har nydt at have en weekend, som ikke stod på andet end arbejde og afleveringer.

NEGATIVT

Glatte veje om morgenen er virkelig noget som går mig på! Jeg er typen som går ud af døren 2 min inden jeg skal være ved bussen, og de glatte veje gør det umuligt for mig at småløbe, hvilket så betyder, at jeg skal gå tidligere (heldigvis kun nogle minutter), men også at jeg ligner Bambi på glat is, hvilket er sjovt for alle andre end mig selv. Nogle som kender til problemet?

Nu når jeg allerede er godt igang med at kommentere på vejret, så kan jeg ligeså godt nævne, at jeg virkelig hader at det bliver mørkt så tidligt. Jeg er stor tilhænger af sommer, sol og varme, og de kolde og mørke dage påvirker kun mit humør negativt. Jeg har virkelig lyst til at gå i seng kl. 20.00 nogle dage, fordi at jeg er så mega træt. Jeg trænger virkelig meget til noget d-vitamin. Og også gerne en rejse til Bali, tak.

Jeg ville ønske at jeg havde pengene til at købe denne smukke frakke fra Zara, men den står desværre på julegaver denne måned, og det gør lidt ondt i mit shoppegen…

xx Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

monday wishlist