STATUS OPDATERING

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

tumblr_o3r228wmlr1sklw1mo1_1280

POSITIVT

Jeg har fået tilbragt en masse tid sammen med mine venner på det sidste udenfor skoletiden, og jeg elsker virkelig at have selskab og hygge, snakke og have det sjovt, så det er virkelig dejligt.

Jeg er blevet så glad for min jakke fra Ivyrevel, som i kan se HER. Jeg elsker hvordan den er varm og stadig super pæn, så jeg har brugt den en del på det sidste.

Jeg ELSKER virkelig Tumblr, og min kærlighed bliver kun større og større. Jeg bruger det virkelig meget for tiden, og finder en masse inspiration til mode, livet, beauty, mad og alt der ellers påvirker min dagligdag. I kan finde min Tumblr HER.

NEGATIVT

Det der med at blive liiiiidt for fuld til en fest. Jeg er normalt super god til at styre det, men noglegange tager det bare overhånd, og jeg mærker ikke, at jeg kommer til at drikke for meget. Det medfører så en masse uopklarede spørgsmål, pinlige snapchats og sjove samtaleemner dagen efter. Så egentlig er det sjovt, men jeg er bare lidt pinlig over mig selv. Haha, men sådan er livet som ung vel?

Jeg er for det meste virkelig dårlig til at arbejde i grupper, og det skyldes, at jeg ikke kan få det til at hænge sammen, når man ikke har samme arbejdsmoral, motivation og tankegang. Jeg er faktisk absurd dårlig til det, og det er virkelig noget jeg gerne vil forbedre.

Jeg vil virkelig gerne investere i dette par solbriller fra Prada, men efter ferien og en uge uden arbejde, rækker pengene desværre ikke til det.

 (Dette indlæg indeholder affilate links) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS OPDATERING