MINE STØRSTE ØNSKER i 2017

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

unknown

POSITIVT 

Jeg har haft en utrolig lækker weekend med venner og familie. Jeg startede weekenden ud med RAPTUS (gym fest) hvor temaet var indianer og cowboys. Jeg var klædt ud som indianer, som i måske også har set på min instastory (@sofiekucken). Lørdag stod jeg tidligt op, og drog afsted mod Sydjylland, hvor jeg tilbragte tid med familien til fødselsdag, spiste sushi og hyggede om aftenen.

Jeg er begyndt at se Modern Family igen, som jeg er blevet maks underholdt af hele ugen. Jeg elsker virkelig Cam og Phill som er mine favoritter i serien. Jeg kan klart anbefale, at se Modern Family hvis i leder efter noget sjovt, hyggeligt eller underholdene, at holde jeres fritid beskæftiget med.

Jeg har fået trænet en masse i denne uge, og det føles super dejligt, at være kommet ordenligt igang igen.

Jeg rejser til Frankrig på fredag sammen med mit gymnasium og en masse venner deriblandt. Jeg glæder mig super meget til ferie og hyggetid med mine venner. Det bliver en vild uge, og jeg glæder mig til for første gang at stå på ski. Forhåbentlig lærer jeg det hurtigt.

NEGATIVT 

Jeg indberetter månedligt klager til midttrafik fordi, at busserne noglegange ikke kommer eller er 20 min forsinket. I forhold til min forholdsvis travle hverdag, så er det virkelig dårligt, og mit temperament kan slet ikke holde til det. Det er også præcis derfor, at jeg flytter til en by med en metro, når jeg flytter hjemmefra på et tidspunkt.

Jeg har virkelig fået trænet meget i denne uge, og det har været super fedt, men det har også medført, at mine muskler har været totalt brugte og ømme. Jeg har haft ondt i maven hver gang jeg har bøjet mig, og det er virkelig nederen og ubehageligt. Jeg synes dog stadig, at det er en smule komisk, at mine muskler kan blive så ømme, og har derfor også lavet lidt grin med den utrænede mig.

Jeg kan snart ikke vente mere på den nye sæson af Game Of Thrones. Det er virkelig den bedste, vildeste og mest fantastiske serie jeg nogensinde har set. Min tålmodighed tåler snart ikke mere, og jeg har virkelig tænkt meget over det i den her uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE STØRSTE ØNSKER i 2017