DECEMBER WISHES FT. MAYA NEYA

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

unknown

POSITIVT 

Maya fra bloggen mayaneya har skrevet et super fedt indlæg om mine ønsker i December måned. Jeg fortæller bl.a. lidt om mine ønsker til jul. I kan se indlægget HER.

Jeg har haft en super hyggelig weekend i det Sønderjyske hos min far. Vi har bl.a. været i Flensburg og julehygge, shoppe og spise lækkert mad. Måske i har set billeder på min instastory (@sofiekucken)?

Det nyeste afsnit af Skam var bare vildt godt! Efter det forrige afsnit stod jeg tilbage med en masse tanker, og forestillinger om hvordan serien kunne forsætte. Det nyeste afsnit er super sødt. Jeg er helt trist over, at sæsonen snart slutter. Men derimod er det lige blevet afgjort, at der kommer en fjerde sæson. YEEES!

NEGATIVT

Min kommende uge bliver vildt lang og hård. Jeg har skoledage til 15.15 hver dag, og jeg skal arbejde fire gange i løbet af ugen. Derudover er der altid lektier, afleveringer og en blog som skal opdateres (hvilket jeg elsker, men det tager meget tid og energi) Så det bliver en hård uge.

Juletiden har ramt mig hårdt i forhold til penge. Jeg skal på ferie i uge 7, og har derfor lige betalt et stort beløb til det. Derudover skal der købes gaver til min fantastiske, men store familie, hvilket også er hobet sig op til et stort beløb. Jeg elsker dog, at give gaver til min familie, og jeg elsker at rejse. Så det er alle pengene værd, dog ser min konto ikke fantastisk ud, men det må jeg leve med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER WISHES FT. MAYA NEYA