MATCHESFASHION UDSALG

UDSALGSFAVORITTER FRA ZARA

unknown-001

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

Zara er en af mine yndlings butikker, og jeg har derfor længe ventet på deres udsalg. Jeg synes dog stadig, at tingene er lidt dyre i forhold til, at det er deres udsalgsvarer. Men efter lidt tid bliver det forhåbentlig billigere, så jeg venter lidt med at købe noget. Dog er jeg helt vild med nederdelen og dynejakken med skriften på ryggen. Jeg må lige overveje om jeg skal købe noget hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MATCHESFASHION UDSALG