WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER 6.0

TUMBLR PROFILS TO FOLLOW

tumblr_om6xxa5ayc1s3c5q1o1_500

Hvis i har fulgt med på bloggen længe ved i, at jeg har en stor kærlighed for Tumblr. Der er utrolig mange, som ikke forstår Tumblr, og ikke kan finde ud af at bruge det. Det kræver også lidt øvelse at komme i gang med Tumblr, men det vil jeg helt klart anbefale at i gør! Tumblr er en kæmpe inspirationskilde for mig, og jeg kan bruge flere timer på at kigge forskellige blogs igennem og studere deres feed.

Jeg har derfor fundet nogle profiler, jeg tænker ville være oplagt at følge, hvis i ønsker, at komme i gang med at bruge Tumblr eller allerede bruger Tumblr, men mangler nogle gode profiler at følge.

skaermbillede-2017-04-11-kl-10-44-35

The Classy Issue er en utrolig spændende blog at følge. De opdaterer dagligt, og deres tema er meget råt og ucensureret. De bruger også meget deres Tumblr til at promovere deres eget brand, hvilket er fedt at se. Derudover bliver der postet mange billeder af forskellige mennesker med fede outfits og tatoverede kroppe. Designmæssigt er denne blog utrolig flot og nem at udforske.

skaermbillede-2017-04-11-kl-10-45-01

Vilde kaniner er en Tumblr af bloggeren Marie Jedig. Jeg har fulgt Marie på alle hendes sociale medier lige siden hun startede med at blogge, og hendes Tumblr er ikke en undtagelse. Jeg får utrolig meget inspiration igennem hendes feed fordi, hun holder den rene skandinaviske stil, som jeg er stor tilhænger af. Vilde kaniner er bestemt et follow værd, og jeg er sikker på, at i vil blive mindst lige så inspireret, som jeg er blevet.

skaermbillede-2017-04-11-kl-10-45-13Small girl blogging, er kæmpe stor på Tumblr. Jeg elsker at hun poster så meget, og alle billederne rummer samme stil. Denne blog er utrolig inspirerende, og jeg elsker, at kvinders selvstændighed er et dominerende emne på denne Tumblr. Jeg elsker at udforske hendes feed og jeg bliver inspireret hver eneste gang! Så denne blog er bestemt en af mine yndlings.

Jeg bliver utrolig inspireret af de ovenstående profiler, så hvis i finder dem inspirerende, kan i altid tjekke min Tumblr ud lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER 6.0