FEM FAVORITTER FRA BAUM UND PFERDGARTEN

TUMBLR OBSESSION

tumblr

Det første skridt i min “blogger karriere” var, da jeg oprettede en profil på Tumblr tilbage i 2013. Jeg har altid brugt Tumblr som en inspirationskilde, og gør det stadig i høj grad i dag. Tumblr rummer utrolig mange forskellige personligheder, og man kan bruge det på virkelig mange måder. Jeg har altid været tiltrukket af Tumblrs mode verden, som på mange måder er moderne, men også tidløs og udfordrende.

Min Tumblr profil er en super common mode-interiør-beauty-livscitater-tumblrfyre blog ;)) Men jeg elsker virkelig at udforske Tumblrs store feed, hvor jeg dagligt bliver inspireret af mode universet, og kan nikke genkende til de følelsesmæssige citater.

Min Tumblr afspejler på mange måder min personlighed og mine drømme, og jeg elsker at blive inspireret af andre. Jeg har også tidligere lavet en guide til forskellige profiler man kan følge, som rummer nogenlunde det samme som min Tumblr.

Jeg vil klart anbefale jer, at udforske Tumblrs store univers, som på mange måder er anderledes og inspirerende.

I kan finde min Tumblr HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM FAVORITTER FRA BAUM UND PFERDGARTEN