UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

tuesday recommendations

tumblr_p0d8oxakto1ratxo2o1_500

Jeg har det sidste stykke tid set serien Sherlock på Netflix. Jeg troede overhovedet ikke at serien ville være fangende eller interessant, da jeg først blev præsenteret for den, men blev overraskende nok fanget med det samme! Den omhandler detektiven Sherlock Holmes, som de fleste nok kender, og hans trofaste ven, John Watson. Der er indtil videre 4 sæsoner, som indeholder 3 afsnit på omkring 1,5 time, hvilket er en overskuelig serie at begynde på, fordi at man ikke skal kæmpe sig igennem 13 sæsoner, for at se afslutningen. Jeg vil derfor lige hurtigt anbefale den virkelig gode, underholdende og spændende serie, som jeg blev færdig med i weekenden, desværre :((

Jeg er stor tilhænger af podcasts, og har også tidligere lavet et indlæg med tre anbefalinger, som i kan se HER, men synes efterhånden, at det var på tide med endnu en anbefaling. Jeg har på det seneste lyttet til podcasten det perfekte offer produceret af DR P1 journalisten Emil Jakobsen. Podcasten handler om en igangværende sag med en mentalt ustabil kvinde, som mener, at hun er blevet misbrugt, mens hun var bæltefikseret på den lukkede afdeling på Psykiatrisk Hospital. Podcasten er virkelig spændende, men en smule uhyggelig, man bliver dog med det samme fanget af den uopklarede og skrækkelige historie.

Når jeg ikke har brugt min tid på at se serier eller høre podcasts, så har jeg selvfølgelig hørt en masse musik. Især sangen Unwind produceret af Healy, har været en af mine favoritter på det seneste. Jeg synes bestemt, at i skal høre den gode sang, og tilføje den til jeres fortrukne playliste. Den bliver kun bedre jo flere gange man hører den ;))

xx Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE