GOING TO BERLIN

TODAY I WANT TO WEAR – KAKI SHADES

befunky-collage

INDEHOLDER AFFILATE LINKS: bukser, gina tricot // sweatshirt, double trouble // t-shirt, ganni // slippers, pavement // taske, ganni // solbriller, celine

Jeg er helt vild med de kaki farvede bukser fra Gina Tricot. Jeg overvejer meget stærkt at købe dem, fordi jeg tænker, at de kunne styles vildt pænt, sammen med statement t-shirts og lækre solbriller. Derudover blev jeg virkelig forelsket, da jeg så de fine slippers fra Pavement. De er virkelig feminine men rummer et edgy udtryk, som jeg virkelig godt kan lide.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING TO BERLIN