DET GØR MIG GLAD, NÅR...

TODAY I WANT TO WEAR – BLAZER AND FURRY SNEAKS

befunky-collage-7

INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS: blazer, VERO MODA  strik, MANGO  bukser, AMERICANDREAMS  sneakers, BIANCO  shopper, DAY  bælte, 2NDDAY

Selvom sæsonen siger sommer, er der ikke specielt meget sommer over vejret. Derfor har jeg fundet et nogenlunde sommerligt outfit, som jeg godt gad at bære. Jeg har overvejet at købe strikken fra Mango. Den er bare super fin med glimmer detaljerne. Derudover er bukserne fra Americandreams også vildt fede! Jeg elsker læderbukser, og detaljerne på siden gør dem bare endnu federe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET GØR MIG GLAD, NÅR...