A LEVEL UP ON THE JEANS AND PANTS FRONT

THURSDAY TUNES 8.0

Musik fra spotify 

Jeg har været stor tilhænger af musik det seneste stykke tid og det skyldes, at jeg har fundet en masse nye gode sange. Jeg får altid utrolig meget lyst til at høre musik når jeg har fundet noget nyt, og det medfører så også, at jeg hurtigt kan blive træt af sangene igen. Men disse fire sange har jeg hørt utallige gange, og jeg elsker dem stadig.

I kan finde min profil på spotify (Sofie Kücken), og tjekke en masse andre lækre sange ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LEVEL UP ON THE JEANS AND PANTS FRONT