20% PÅ NYHEDER OG UDSALG PÅ BOOZT!

THURSDAY TUNES 12.0

Det er efterhånden ved at være lang tid siden, at jeg har delt mine go-to-yndlings-sange med jer, og derfor tænke jeg, at det var på tide. Selvfølgelig er Scarlet Pleasures nye sang “Good Together” en del af denne omgangs Thursday Tunes, da jeg har må erkende, at jeg har en lille indre kærlighed til den danske drengetrio. Sadly but true. Derudover er jeg også helt vild med The XX’s sang “Stars”. Helt vildt dejlig-stille-og-rolig-afslapnings-sang efter min mening.

I kan finde mine playlister på Spotify 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% PÅ NYHEDER OG UDSALG PÅ BOOZT!