MINE ØNSKER TIL FØDSELSDAG OG JUL 2016

THE DAY THE WORLD ENDED

tumblr_ogdbxol9wj1qdsqp6o1_540

“Le Jour D’Après” / Le Monde M Magazine September 2016

Måske en titel der skaber mere opmærksomhed, end indholdet i dette indlæg? I dag har været en meget begivenhedsrig dag, og den vil blive husket i lang tid fremover. Jeg fulgte valget det meste af aftenen og noget af natten med mine veninder, og da vi lagde os til at sove, var vi sikre på at demokraterne ville føre, når vi vågnede igen.

Vi blev alle helt overrasket, da vi vågende, og det hele virkede som en kæmpe joke. Men Donald Trump vandt kampen om at blive den næste præsident for USA. Jeg var helt målløs det første stykke tid, men indså senere, at man ikke kan gøre andet end at acceptere situationen.

Jeg synes dog, at Hillary Clintons tale efter nederlaget var helt vildt god! Jeg synes dog ikke, at nogle af kandidaterne var kvalificerede til at blive den næste præsident, men udelukkelsesmetoden fik mig til at håbe på en sejr til Hillary Clinton. Men talen som Hillary holdte i dag var super flot og jeg er sikker på, at mange unge vil tage det til efterretning, som hun sagde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE ØNSKER TIL FØDSELSDAG OG JUL 2016