MONTHLY EBAY FAVOURITES 4.0

THE BEAUTY PEEK – KATHRINE FISKER

16-årige Kathrine Fisker er kendt på Youtube med over 20.000 subscribers. Hendes interessse for beauty startede tidligt og har kun udviklet sig siden. Hun er lige gået ud af 9. klasse og efter sommeren rejser hun til USA i et år. Hun værdsætter god kvalitet og sund hud, og så elsker hun det populære makeup mærke, Mac.

1

Mit vigtigste beauty produkt er: “Det må helt klart være min Kat Von D Shade And Light Eye Palette, da jeg både bruger den dagligt til mine øjenbryn og til en matte contouring.”

2

Et hemmeligt tip: “Noget jeg holder meget af at gøre er, at dryppe et par dråber af min Juhldal Face And Body Oil på min beautyblender. Det giver ens hud et sundt og naturligt glødende finish.”

3

Hvad gør du ekstra ved dit ansigt når du skal i byen: “Når jeg skal i byen, modsat til hverdag, kan jeg godt lide at pimpe mit look op med en farvet øjenskygge. De farvede øjenskygger jeg bruger er primært fra Mac, da de har et stort udvalg af farver som har en høj pigmentation. Jeg kan bedst lide at bruge de blå- og lilla nuancer, da jeg synes de fremhæver mine grønne øjne bedst muligt.”

4

Top tre highlighters: ” Det er rigtig svært for mig at udvælge tre, da min kærlighed til at highlighte er utrolig stor. Som sagt elsker jeg det glødende og sunde look, som highlighters også er med til at give. Men en som aldrig skuffer mig er Mary-Lou som giver det flotteste highlight til en budget venlig pris.”

5 IMG_1225

Dit bedste beauty køb: “Det må uden tvivl være min Mac 217 børste, som har været i min makeup pung i snart 3 år. Uden denne børste er det ikke muligt for mig at gennemføre min daglige hverdagsmakeup, da blending er en rigtig vigtig del når det kommer til øjenskygge.

66

Hvilket makeup produkt har du meget af: “ØJENSKYGGER! Jeg har gennem mange år samlet på øjenskygger og mit ønske er en dag at eje alle verdens farver.”

7

Et hurtigt øjenskygge look: “Hvis jeg er in a rush, ender valget altid på min Rimmel Palette. Den indeholder tre farver, en base-, crease- og highligtfarve. Det er den perfekte hverdags palette for mig.”

8

Hvilket produkt skuffer dig aldrig:Min Lash Sensational Mascara fra Maybelline. Den giver de længste vipper grundet dens buede børste og giver samtidig meget fylde. Et produkt som ALDRIG skuffer.”

9

FØLG KATHRINE PÅ INSTAGRAM HER  FIND KATHRINES YOUTUBE HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONTHLY EBAY FAVOURITES 4.0