PÅ DET SENESTE HAR JEG..

tasker til hverdagsbrug

AFFILIATE: 1. Baum Und Pferdgarten // 2. Weekday // 3. Hvisk // 4. Gestuz // 5.  Mads Nørgaard // 6. Mint Velvet

For mig er det utrolig vigtigt, at have en stor, men ikke for stor taske, som jeg kan bruge når jeg går i skole. Den skal både kunne indeholde computer, bøger, mad, vandflaske og andre små nødvendigheder. I starten af skoleåret solgte jeg min Nunnó taske, som jeg efterhånden havde haft i to år, så jeg havde brug for at der skulle ske noget nyt. Jeg har lige siden gået med et super kedeligt net, fordi jeg ikke havde nogen anden taske, hvilket var super nederen, men jeg gad heller ikke at købe noget, bare for at købe noget. Nu har jeg dog endelig fået erstattet det grimme net, men den fine shopper fra Mads Nørgaard, som også ses på ovenstående collage. Jeg er også helt vild med tasken fra Baum Und Pferdgarten, men mine penge rækker ikke lige til at købe den lige nu, dog ville det være et perfekt fødselsdagsønske, når jeg engang har fødselsdag i november.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG..