overgangsjakker til foråret

mine store irritationsmomenter

tumblr_oxiqechydf1wtyg0do1_500

Jeg bliver nemt irritabel. Det er bestemt ikke en af mine bedre kvaliteter, men jeg kan bare ikke lade vær. Man kan sige at det kommer naturligt til mig. Jeg har heldigvis en forholdvis god selvindsigt, og kan godt se hvornår min irritation, går ud over mennesker det ikke burde (ekstra meget undskyld til min mor og far). Husk at denne tekst selvfølgelig skal læses med et smil på læben. 

Her kommer en opremsning af tre ting som gør mig utrolig irriteret.

1. Når mennesker hoster, snotter og pudser næse højlydt! Faktisk kom ideen til dette indlæg, da jeg for nogle dage siden skulle med bussen hjem. På nogle sæder foran mig sad en mand, som blev ved med at hoste og snotte, og jeg blev simpelthen så irriteret! Det værste ved situationen var, at han ikke engang kunne finde ud af at holde sig for munden! Jeg er ikke så glad for bakterier, og præcis i denne situation kunne jeg bare mærke alle hans bakterier sætte sig overalt på mig. Forfærdelig oplevelse.

2. Offentlig transport. Thank god for at jeg ikke bruger offentlig transport hver dag, som jeg gjorde inden jeg blev 18 år, og derfor ikke kunne køre (alene), som jeg kan nu. Især i vinterperioden er offentlig transport forfærdeligt. Eller nok nærmere busserne. Jeg ville faktisk elske at have en metro ligesom i København. Offentlig transport (busserne) er lig med forsinkelser, kulde og irritation (for mit vedkommende). Jeg bliver altid i dårligt humør når busserne ikke kommer til tiden, hvilket er så irriterende, fordi busserne laver ikke andet end at være forsinkede :((

3. Kender i det når man har udset sig et nyt fedt item til garderroben, men pengene rækker ikke lige til det? Eller mor synes man har for meget tøj? Eller man får dårlig samvittighed over at bruge sine penge på materialle goder? Denne situation oplever jeg alt for ofte. Jeg er derfor begyndt at overveje mine køb i noget tid, før jeg beslutter mig for at købe dem. Dette ellers meget kloge valg har dog fremhævet meget irritation hos mig. Min lange overvejelse har flere gange medført, at produktet jeg ville have købt, ender med at blive udsolgt i min størrelse! Arrrrggg jeg bliver simpelthen så irriteret! Præcis dette er faktisk sket med denne buksedragt fra Mango. Jeg har kigget på den længe, men da jeg kiggede igen idag, var den udsolgt i min størrelse! Jeg bliver så irriteret på mig selv, fordi jeg ikke valgte at købe buksedragten! First world problems!!

Disse tre ting var kun et meget lille uddrag af mine irritationsmomenter. Opfølgende indlæg med endnu flere af mine irrationsmomenter er derfor på vej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

overgangsjakker til foråret