ET OUTFIT PERFEKT TIL KULDEN

STATUS PÅ BLOGGEN FREMADRETTET

I år 2018 har jeg ikke været så aktiv på bloggen, som jeg har været tidligere. Der har været flere perioder hvor jeg bevidst har taget en pause fra bloggen, fordi jeg simpelthen ikke har haft overskuddet, lysten eller inspirationen til at blogge. Disse pauser har fået mig til at spekulere på om bloggen og min tid er ved at være forbi. Jeg har efterhånden blogget i en del år og fået utrolige mange lærerrige oplevelser og gode venskaber. Det har været rigtig spændende at være en del af bloguniverset, fordi det er et helt unikt univers, som har været fantastisk at opleve. Min seneste pause fra bloggen har været den længste nogensinde, og det har faktisk fået mig til at savne den visuelle udfoldelse, som jeg normalt bruger utrolig meget tid og energi på. Men det ændrer ikke på det faktum, at min lyst til at blogge har været ikke eksisterende i en længere periode.

Jeg har dog besluttet, at jeg vil give bloggen en ekstra chance, fordi vi har haft sådan et godt forhold tidligere. Jeg har altid elsket at blogge, og jeg savner den følelse, når jeg arbejder på bloggen. Den vil jeg prøve at få igen i 2019, og forhåbentlig vil det lykkedes.

Dette indlæg er efterhånden blevet til en lille opsummering af mine tanker omkring bloggen og dens fremtid, men jeg skal selvfølgelig også ønske godt nytår til alle jer følgere som loyalt følger med på bloggen. Jeg håber at i har haft et ligeså fantastisk 2018 som jeg har. Må 2019 bringe endnu flere fantastiske oplevelser.

2 kommentarer

  • Johanne

    Hej Sofie <3 Er glad for du ikke dropper bloggen, ser frem til at forsat følge dig <3

    Syntes du er så inspirerende

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET OUTFIT PERFEKT TIL KULDEN