FEM FAVORITTER FRA H&M

STATUS OPDATERING

tumblr_n3a2l8m5fs1r7k0y6o1_1280

Det undrer mig... At mennesker har brug for at kommentere negativt på andre mennesker som vælger, at være en offentlig person. Hvis man ikke kan lide, hvad man ser, burde man stoppe med at følge med.

I øjeblikket sværger jeg til… Havregrød med mandelmælk. Wow det er lækkert, og jeg har fået det en del på det seneste.

Jeg er godt klar over… At jeg virkelig tit snakker om vejret på min blog, og jeg har tænkt mig, at gøre det igen. Jeg er generelt ikke den gladeste person om vinteren, og jeg bruger utrolig meget tid på at sove, og det kan mine tætteste også nikke genkende til. Jeg føler mig drænet for energi, og nogle dage har jeg lyst til at gå i seng kl. 18. Jeg har det personligt langt bedre, når solen skinner, og det er lyst udenfor.

Jeg drømmer om… En rejse til et eksotisk sted, meget gerne Bali, og en sæk fyldt med penge. Men hvem vidste ikke det. Måske et meget urealistisk bud på mine drømme. Et realistisk bud på noget jeg drømmer om, må nok være denne, denne og denne fra Ganni.

For tiden forguder jeg… Lange varme bade. De er virkelig det eneste som giver mig følelsen af varme tilbage.

Jeg vil gerne prøve.. Noget så omtalt som en eyelash serum. Jeg overvejer denne pga den billige pris. Jeg ser konstant reklamer på nettet, og jeg har altid gerne ville prøve, at se om det virker på mig. Jeg har altid drømt om lange, buede og fyldige vipper. Fyldige blev de, men resten mangler stadigvæk, og det håber jeg, at en eyelashserum kan hjælpe mig med.

Jeg vil gerne have overstået… At tage kørekort! Jeg er lige startet, og det er allerede super kedeligt, men hvad gør man ikke for at kunne køre selv. Jeg er derfor fuldt koncentreret i de “hyggelige” teoritimer.

Jeg kunne godt bruge… Matchende tørklæde og hue. Da jeg ikke regner med, at kulden forsvinder det næste lange stykke tid.

Jeg savner… At spille håndbold. Jeg er som tidligere nævnt startet med, at tage kørekort, og teori ligger præcis samme tid som håndbold træningstiden, hvilket er vildt uheldigt.

(Dette indlæg indeholder affilate links)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM FAVORITTER FRA H&M