MINE STØRSTE ØNSKER I 2018

STATUS OPDATERING

tumblr_p0ef1xllvi1qdsqp6o1_500

Jeg er i øjeblikket.. Lidt forvirret omkring hele min garderrobe situation. Jeg har totalt tøjkrise nærmest hver dag, og det er virkelig irriterende. Jeg tror snart jeg burde få ryddet lidt op i min garderobe. Jeg burde faktisk gøre det idag.

Seriemæssigt.. Som i nok godt ved efterhånden, ser jeg utrolig mange serier (ups), men status på serierne lige nu er, at jeg lige er blevet færdig med Reign og The Originals. Begge serier er nogle, hvor jeg havde set de første to sæsoner tidligere, men der er kommet nye afsnit på Netflix, så dem skulle jeg selvfølgelig se. Reign er ret vild fordi den handler om Mary Queen of Scots, og hendes liv, den er okay historisk korrekt men meget god! The Originals er klart min yndlings! Hvis i har set Vampire Diaries, men ikke The Originals så skal i komme igang nu!

Jeg kunne godt bruge.. Sol, strand og varme! Ikke så overraskende men lige for tiden har jeg en seriøs længsel efter de varme lande.

Mit næste køb.. Jeg er blevet ret vild med den 80’er inspirerede trend med små halstørklæder om halsen. Derfor vil jeg også utrolig gerne have enten dette fra Baum und Pferdgarten eller dette fra Beck Söndergaard.

Weekenden har bestået af.. Fredag var jeg til Pubcrawl med en masse mennesker fra gym, og det sluttede selvfølgelig i byen. Jeg havde heldigvis nærmest ingen tømmermænd lørdag. Jeg brugte den første del af dagen på at shoppe med min mor og søster, og derefter spiste vi Sushi. Mega lækkert. Resten af dagen blev brugt på at hygge, se film og spise god mad. Søndag (i dag) skal jeg spille håndboldkamp, have lavet nogle lektier og forhåbentlig begynde på nogle afleveringer.

Jeg glæder mig til.. Khalid koncert! Min veninde Sarah og jeg var så heldige at få billetter til Khalid næste weekend, og han er virkelig en af mine yndlings kunstnere for tiden. Jeg glæder mig virkelig meget!

Jeg elsker.. Disse bukser fra Mango som jeg købte på udsalg. De sidder ualmindeligt godt og det samme gør dette par, som jeg også købte. Jeg elsker bare når tingene sidder perfekt, og det gør begge bukser virkelig! Kæmpe anbefaling herfra.

xx Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE STØRSTE ØNSKER I 2018