10 SPØRGSMÅL TIL SOFIE PARELIUS

STATUS OPDATERING

tumblr_ow0hr4xti11rdtjvto1_500

Det her er crazy vildt.. Min veninde Sarah og jeg har fået billetter til Khalid intimkoncerten, som var udsolgt på 2 min. CRAZY! Han er bestemt en af mine yndlings artister, og derfor kan jeg ikke vente, til at skulle høre ham live i februar!

Jeg vil så gerne.. Investere i denne flotte leopard kjole fra Ganni! Jeg er sikker på, at den ville være super flot, til en af de mange begivenheder som december er præget af!

Den typiske.. Jeg har lorte mange lektier og afleveringer, og alle mulige andre ting, som også skal passes. Jeg hader at jeg ikke har tid til at skrive herinde, selvom jeg har lyst.

Fredagen stod på.. J-dag! Selvfølgelig! Jeg var ude at fejre J-dag, med nogle venner fra min klasse i fredags. Det var en super hyggelig aften, men der var alt for mange mennesker i byen, og jeg hader overfyldte steder. Virkelig forfærdeligt.

Jeg glæder mig til.. At jeg fylder 18 år! I går holdte jeg den første ud af fire fødselsdage, og det var bare en super dejlig dag, som endte ud i 18 shots, selvom at det var sammen med familien. Liiiiidt mærkeligt, at skulle drikke en masse sammen med sin familie, men sjovt var det!

Jeg er lige begyndt… At se Sherlock på Netflix! Virkelig en god, spændende, nogle gange lidt uhyggelig og sjov serie! Stor anbefaling herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 SPØRGSMÅL TIL SOFIE PARELIUS