10 FAVORITTER FRA MOODINGS + RABATKODE

STATUS OPDATERING

tumblr_ovklqdbsln1utardvo1_500

Jeg har virkelig elsket… Hyldeblomstsaft det seneste stykke tid! Jeg drikker det hele tiden, hvilket er ret underligt, fordi jeg har aldrig rigtigt gjort det før. Men det er for lækkert! Mmmmhh.

Jeg bruger for meget tid på… At læse horoskoper. Jeg er en totalt sucker for astrologi og horoskoper. Jeg kan bruge så utrolig lang tid på at studere mit stjernetegn og mine tendenser. Jeg elsker at kunne nikke genkende til min personlighed og væremåde i mit stjernetegn. Totalt tidsfordriv. Men det er pretty grineren.

Lige nu har jeg lyst til… At købe disse lækre støvler fra Pavement! Eller disse fra Billi Bi. Jeg kan virkelig ikke bestemme mig..

Jeg orker ikke… Lektier og afleveringer. Jeg synes virkelig, at der er så meget for tiden, og man bliver bare deprimeret af at lave lektier og afleveringer konstant. Elsker bare livet i 2g :))

Mit næste køb... Skal bestemt være en ordentlig vinterjakke. Jeg synes allerede, at det begynder, at blive småkoldt, så jeg må lige være på udkig efter noget ordenligt overtøj det næste stykke tid. Umiddelbart synes jeg, at denne jakke fra Asos er vildt fed, men jeg er bange for, at den ikke er varm nok. Jeg er typen, som altid fryser overdrevet meget om vinteren…

(Dette indlæg indeholder affilate /reklame links)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 FAVORITTER FRA MOODINGS + RABATKODE