KONFIRMATIONSGÆST + JANE KØNIG GIVEAWAY

STATUS OPDATERING

tumblr_ndakqbbn2v1qfgqmjo1_500

Jeg drømmer om… Jeg er virkelig ved at have en længsel efter at komme ud at rejse. Jeg føler, at det er en evighed siden, at jeg sidst har været uden for landets grænser. Dog var jeg på skiferie i Vinterferien, men det tæller ikke, da det ikke var varmt haha. Heldigvis er vi ved at planlægge sommerferie, og det bliver virkelig en vild ferie!

Mit hoved er fyldt med… Nye ideer til outfits. Jeg tænker konstant på nye ting, som jeg ønsker at tilføje til min garderobe. Jeg har f.eks disse sko fra Asos og denne bluse fra Zara på tankerne lige nu.

Jeg tænker konstant på… Min teoriprøve til kørekort. Det er snart ved, at være tid til at jeg skal til prøven, og jeg er virkelig ved at være nervøs haha. Det ville være så nederen ikke at bestå, fordi der er så lang ventetid til alle prøver lige for tiden.

Jeg kan ikke vente til… Påskeferien. Jeg trænger virkelig til ferie og at slappe fuldstændig af. Det er den første ferie siden efterårsferien, at jeg ikke har haft nogle planer, så jeg skal virkelig nyde, at kunne gøre lige hvad jeg vil. Jeg tænker, at ferien kommer til at gå med, at hygge med mine veninder, slappe af, få trænet lidt og nydt det gode vejr.

Mit humør bliver bedre af… Det dejlige solskinsvejr som rammer Danmark for tiden. Vejret har været så godt, og jeg kan virkelig mærke at mit energiniveau bliver forhøjet. Det betyder også, at jeg snart skal investere i et par solbriller, og jeg er ret sikker på, at det bliver dette par fra Ganni. Nu venter jeg bare på, at solen rigtig kan komme frem, sådan at man kan blive lidt brunere.

Det irriterer mig… At jeg ikke har nogle ideer til indlæg. Jeg er virkelig på bar bund for tiden, og det kan bestemt mærkes på bloggen. Så hvis i har nogle ønsker til kommende indlæg skal i endelig sige til! I kan altid skrive en kommentar, eller kontakte mig på mail eller Instagram.

Mit tilbagevendende problem… Handler selvfølgelig om penge og opsparing. Jeg har efterhånden en rimelig stor opsparing, men jeg føler alligevel altid, at jeg skal spare så utrolig meget. Der er en masse rejser og begivenheder i fremtiden, som jeg ved kommer til at koste en del penge, og jeg vil ikke kunne klare, at skulle tage alle penge fra min opsparing. Men jeg har virkelig en træng til at købe en masse nyt som bl.a. denne t-shirt fra Ganni. Men jeg skal spare. Så intet nyt til mig. Lige nu i hvert fald..

(Dette indlæg indeholder affilate links)

3 kommentarer

  • Caroline

    Det kunne være virkelig dejligt, hvis du kunne lave nogle bud på blå mandags outfits, da jeg er helt tom for idéer. Både nogle som kan være til en lidt varmere dag, og nogle der kan være til en koldere. Håber du kan hjælpe mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Det kunne være virkelig dejligt, hvis du kunne lave nogle bud på blå mandags outfits, da jeg helt tom for idéer. Både nogle som kan bruges til en lidt varmere dag, og nogle der kan bruges til en koldere dag. Håber du kan hjælpe.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONFIRMATIONSGÆST + JANE KØNIG GIVEAWAY