asos favoritter + rabatkode

STATUS OPDATERING

tumblr_p83ffzm3jw1se0io3o1_500

Som billedet nok indikerer.. Har de seneste par uger været en fest, eller sådan føles det måske grundet vejret. Jeg har nydt solen og varmen med venner og veninder. Haft det grineren og levet livet.

Jeg har været optaget af.. Flere forskellige ting. Mit fokus har især været på skolen for tiden. Jeg har haft afleveringer som skulle være færdige inden læseferien og eksamens forberedelse, som har været tidskrævende og nok også trættende.

Serie mæssigt.. Hvis i er faste læsere, kender i efterhånden godt min store kærlighed til serier. Jeg begyndte for nogle uger siden på den populære 13 Reasons Why, og jeg endte med at se begge sæsoner på en uge (stolt af mig selv). Jeg synes bestemt at serien tager nogle vigtige og relevante emner op, men jeg var ikke så excited omkring serien, som andre virker til at have været. Den er god, og bestemt værd at se, men det er også det. Jeg ser dog de nyeste afsnit af The Handmaid’s Tale hver torsdag på HBO. Seriøst en VILD serie. Jeg elsker spændingen og det uhyggelige. Bestemt værd at se!

Jeg er spændt på.. Mit samarbejde med Mentor Danmark, som jeg har fortalt lidt om på Instagram, men i skal nok snart få meget mere at vide!

Jeg har oplevet.. Aalborg Karneval for første gang! Virkelig en fed oplevelse, som er helt ud over det sædvanlige. Stemningen er fantastisk, man møder en masse nye mennesker og alle er fuldstændig klar på at feste! Burde man virkelig opleve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

asos favoritter + rabatkode