friday inspiration

spring is here

aaabefunky-collage

AFFILIATE: bluse YAS // trenchcoat SECOND FEMALE // bukser MANGO // taske GANNI // støvler VAGABOND

Eftersom vejret er blevet en del bedre, tænkte jeg, at det var på tide at lave et forårs inspireret outfit. Jeg har selv købt jakken, fordi jeg længe gerne har ville have en trenchcoat, men jeg synes ikke, at lange jakker er super forårsagtige. Derfor vidste jeg med det samme, at jeg skulle have jakken fra Second Female, da jeg så at det var en kort trenchcoat! Jeg er også super vild med den fine taske fra Ganni, som har det smukkeste og utrolig forårsagtige blomsterprint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

friday inspiration