POSTCARD FROM MIAMI

SERIE ANBEFALING – THE HANDMAID’S TALE

image

Jeg har simpelthen fundet den bedste serie (lige efter Game Of Thrones), og den kan også ses på HBO. Serien hedder The Handmaid’s tale, og debutterede på HBO d. 26 April 2017, så den er helt ny. Det vil også sige, at der desværre kun er en sæson, men eftersom den er baseret på en roman, kommer sæson to (også baseret på 2. bind i serien) i 2018. Og jeg glæder mig!!!!

Det er længe siden, at jeg er blevet fanget af en serie ved første episode, og det skete, da jeg en aften besluttede mig for, at se HBO’s meget omtalte serie. Serien foregår i en verden (USA), som er blevet ramt af en kæmpe atom eksplosion, som har gjort, at CO2 udslippet er steget drastigt, og en masse giftige stoffer er  udslippet. Det medfører, at næsten alle kvinder og nogle mænd bliver sterile, hvilket bekymrer alle, fordi det ikke er muligt at føre menneskeligheden videre uden af kunne føde børn. Serien handler så om de få kvinder, som stadig er i stand til at blive gravide, og hvordan de bliver fanget, og tvunget til at blive “tjenestepiger” for de rige i samfundet.

Serien er på mange måder meget barsk og creepy, men jeg blev fanget af det meget virklighedsnære element, som serier rummer af. Det er en lille kort sæson med 10 episoder, så serien kan ses på under en uge.

Det er dog en af de bedste serier jeg nogensinde har set, og det barske mandschauvinistiske univers fangede mig med det samme! Spændingsniveauet er højt, og der sker noget hele tiden, så det er vigtigt at følge godt med. Så hvis du mangler en serie, kan jeg på aller højeste grad anbefale denne fantastiske serie, som HBO har skabt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTCARD FROM MIAMI