BLÅ TERN OG SOLSKIN

seneste køb: GANNI TASKE

img_2880-2

AFFILIATE: GANNI taske

Jeg har igen købt en sort taske til min samling af sorte tasker. Jeg er langsomt ved at indse, at jeg har en svaghed for sorte tasker, hvilket er meget sært, fordi jeg næsten aldrig ifører mig sort, når det handler om alt andet ved mit outfit. Jeg synes også selv, at det er lidt underligt, men fordi jeg ofte har meget farverige outfits på, så passer sorte tasker altid til mit outfit. Så egentlig er det meget smart, men en smule kedeligt, når man kigger på min taskesamling.

Men denne gang har jeg valgt at tilføje Ganni’s Fairmont taske til min samling. Tasken findes også i andre farver, og jeg overvejede stærkt, om jeg skulle købe tasken med dette print istedet, men de mange farver gjorde, at jeg endte med at vælge som jeg gjorde. Jeg er dog også meget glad og tilfreds med mit valg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLÅ TERN OG SOLSKIN