FLÆSER - PÅ BUDGET

RECENT ORDER FROM ZARA

befunky-collage-001

1. SKJORTE // 2. NEDERDEL // 3. BUKSER

Jeg bestilte for nylig disse tre items hjem fra Zara, da jeg ikke kunne sove, og derfor træffede jeg et meget impulsivt valg om at onlineshoppe kl. 02 om natten. På trods af de sene nattetimer og underskud på søvnen føler jeg, at jeg har gjort mig et meget godt køb. Jeg har før snakket om den fine skjorte på bloggen, og jeg tænkte, at det var tid til at gøre en smule ønsketænkning til virkelighed. Jeg blev også forelsket ved første øjeblik, da jeg så den smukke nederdel med frynser. Den er godt nok ikke super brugbar lige nu, men jeg blev nødt til at eje den. Jeg håber på, at sommeren kommer tidligt til Danmark, sådan at jeg kan få den i brug hurtigst muligt. Mit sidste køb er de fine bukser, som faktisk er fra Zara’s børneafdeling. Jeg er nemlig super lille, og kan passe den største størrelse fra børnafdelingen. Så hvis i ligesom mig er under 164 cm, så kan jeg tippe om, at der er en hel del penge at spare i Zara’s børneafdeling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLÆSER - PÅ BUDGET