LATEST PURCHASE - BALENCIAGA BAG

POSTCARD FROM MIAMI

befunky-collage-12Ligesom at jeg i et tidligere indlæg fortalte om vores dage i Orlando, tænkte jeg, at det var på tide at give en lille update om vores dage i Miami.

Vi tilbragte kun tre dage i Miami fordi, at vi har en masse vi gerne vil nå at opleve, og derfor passede det bedst i vores program at være her i tre dage. Vi har dog badet, slappet af, shoppet, set gator-show og nydt det dejlige vejr i fulde drag, så vi har nået en helt masse på kort tid. Miami var en utrolig lækker by, som jeg  rigtig gerne vil besøge igen på et tidspunkt i livet.

Jeg håber, at i nyder jeres sommerferie, ligeså meget som jeg nyder min :))

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATEST PURCHASE - BALENCIAGA BAG