traveling to HONG KONG

postcard from HONG KONG

… Jeg har i efterårsferien været i Hong Kong og Kina med min familie. Ferien startede med at min mor, søster og jeg skulle flyve til Hong Kong for at mødes med min far, som allerede var dernede grundet arbejde. Vi var dernede efter en 15 timers rejse, og vi var alle en smule trætte og udkørte, da vi endelig var fremme, og derfor blev den første aften også bare tilbragt på hotellet med god mad og hygge.

… En af dagene i Hong Kong var vi ude at se et buddhistisk tempel, som bare understregede mine tanker og ideer om Asien. Det var helt vildt smukt og utrolig spændende at høre om størstedelen af kinesernes religion.

… Vejret var utrolig godt alle dagene i Hong Kong, hvilket også medførte en del sommer indkøb, selvom jeg godt kan mærke, at det måske ikke var helt optimalt sammenlignet med vejret i Danmark, hvor man efterhånden er nødt til at have både vinterjakke og striktrøje på grundet det kolde vejr.

… Efter nogle dage i Hong Kong rejste vi videre til Guangzhou, som er den tredje støste by i Kina. Jeg blev vildt overrasket over den utrolig rene og smukke by, og hvor søde alle menneskerne var! Inden jeg rejste til Kina havde jeg en ide om, at kinesere var en meget speciel og indadvendt befolkning, men den forstilling blev helt bestemt afkræftet, da jeg synes, at størstedelen af de kinesere som jeg mødte, var utrolig søde, udadvendte og interessante.

… I Guangzhou var vi også i Zoo, da vi selvfølgelig skulle se pandaer, som efterhånden er en meget sjælden og truet dyreart. Vi fik set de søde pandaer, men bestemt også en masse andre dyr. Deres zoologiskehave var kæmpestor og havde beliggenhed midt inde i centrum, den rummede derfor også alverdens dyr, som alle havde virkelig gode forhold, hvilket en dyreelsker som mig, blev utrolig glad for at se.

… Igennem vores rejse fik vi også smagt på en masse forskelligt kinesisk mad, og det var en meget blandet oplevelse. Noget af maden var virkelig lækkert, men der var også andre ting, som jeg på ingen måde havde lyst til at spise haha. Jeg blev dog hurtigt forelsket i de såkaldte hotpots, som også ses på ovenstående billede.

… Jeg skulle selvfølgelig også have taget de klassiske turistbilleder, da vi ankom til Kina, hvilket jeg hurtigt fik gjort. Det regnede en smule den første dag, hvilket også ses på ovenstående billede, men resten af tiden var vejret super godt.

… I Guangzhou boede vi på Four Seasons Hotel, som var helt vildt lækkert og luksuriøst. Vi boede på 87. etage, hvor der var udsigt til hele byen, men tilbragte dog også noget tid på 99. etage, hvor både pool- og spaområdet var.

… Efter fire dage i Kina, rejste vi tilbage til Hong Kong, og var blandt andet oppe at se the Peak, som er et udkigsområde over Hong Kong. Det var simpelthen så utrolig smukt, og bestemt noget jeg kan anbefale at gøre, hvis man nogensinde besøger Hong Kong.

… En af de sidste dage i Hong Kong besøgte vi et område som hedder Stanley, som er meget ferie agtigt, der er mange strande, turister, hoteller, markeder og cafeer. Selvom at størstedelen af turisterne i Hong Kong helt klart boede derude, så var det super hyggeligt og dejligt med noget strand og sol.

… Overordnet set har min efterårsferie været helt vildt god. Kulturen og menneskerne i specielt Kina var så meget anderledes end hvad jeg er vant til, men det var helt vildt fedt at opleve. Bestemt noget jeg vil gøre igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

traveling to HONG KONG