mit forløb med MENTOR DANMARK

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

… Jeg har været en kort tur i sommerhus, hvilket var virkelig tiltrængt efter en hård læseferie. Vi spiste bare god mad, slappede af og brugte en del tid ved stranden.

… Jeg har især tilbragt tid med mine veninder de seneste uger. Det ovenstående billede viser en utrolig smuk aften på stranden med Kathrine og Astrid.

… Jeg har lavet lækker morgenmad, flere gange efterhånden, fordi tiden har været til det. Jeg lavede sunde bananpandekager på det ovenstående billede, som bestemt er en af mine yndlings retter til morgenmad.

… Jeg har været til fødselsdag i København hos min lille kusine Ellie, som er blevet et år gammel. Vi tilbragte fødselsdagen med hele familien i Frederiksberg have, hvor vi spillede kongespil og spiste kage.

… En af sommeraftenerne blev også brugt på at fejre min veninde Maria. Vi bestilte sushi, lavede drinks og spiste selvfølgelig også kage. Vi sad udenfor hele aftenen, fordi vejret var rigtig godt, og det er virkelig noget af det, som jeg elsker allermest ved den danske sommer.

… Jeg var også med til at løbe Aarhus  halvmarathon sidste søndag. Jeg løb sammen med min mor hele vejen, hvilket var en super god oplevelse. Efter 15 km havde jeg det dog meget stramt, og havde lyst til at give op, men jeg er super glad for, at jeg gennemførte løbet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit forløb med MENTOR DANMARK