HÅRKLEMMER TIL UNDER 100 KR

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

facetune_21-04-2018-20-34-20

Fejret min søster Emilys konfirmation i det dejligste sommervejr. Det er efterhånden ved at være en måned siden, men vejret var helt fantastisk, og det samme var denne skønne konfirmand. Vi havde den hyggeligste dag i selskab med familie og venner.

img_2818

Jeg fik også tidligt på året indviet sommervejret med ølbowling sammen med venner og veninder. Jeg elsker virkelig sommertiden, fordi det giver en meget mere overskud til at socialisere og have det grineren.

img_2493

Jeg har også hygget med mine mindre søstre Mille og Majse. Vi havde lidt kvalitetstid sammen, som endte med diverse søskende konflikter, men selvom de godt kan være lidt små-irriterende nogle gange, så ser de ualmindeligt søde og artige ud på dette billede.

facetune_03-05-2018-22-38-40

En af sommeraftenerne brugte jeg sammen med mine bedste veninder Kathrine og Astrid. Vi har det altid virkelig grineren og fantastisk sammen! De er bestemt nogle af mine yndlings mennesker på hele jorden.

img_2743

Mange af hverdags aftenerne har Emily og jeg gået nogle lange ture for at nyde det helt fantastiske vejr. Man skal virkelig nyde det danske sommervejr, når det er her, fordi man ved ikke, hvornår det forsvinder igen! Vi har i hvert fald nydt vejret rigtig meget.

img_2789

Min familie og jeg har også været et smut forbi Holte, hvor mine bedsteforældre bor. Vi tog heldigvis færgen til Sjælland, sådan at turen virkede lidt hurtigere.

img_2811

Vi var samme dag til konfirmation ved Skovshoved Havn. På billedet er vi lige ude at gå en tur blandt de mange lækre både.

img_2803

På vores korte visit til Sjælland fik jeg også tilbragt en masse tid med min skønne kusine Ellie, som efterhånden snart er et år gammel. Tiden flyver virkelig afsted! Hun er fascineret af alle dyr, så vi brugte mange minutter på at studere den fine kat, hvilket var helt fint med mig, fordi det gjorde bare, at jeg kunne være sammen med hende.

2 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅRKLEMMER TIL UNDER 100 KR