HIGHEND udsalgsfavoritter

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

img_0076

… Selvfølgelig fejret nytår med mine yndlings veninder fra Gym. Vi fejrede nytår inde i Århus, og det var en virkelig fed aften.

img_0086

… Jeg har selvfølgelig også haft en masse afleveringer, som skulle laves, men sådan er gym-livet. Forresten er den mega flotte plakat fra Desenio.

img_0124

… Fået farvet mit hår med den berømte Bayalage teknik. Jeg fik farvet mit hår ved AS-hairstudio i Århus, og kan bestemt anbefale stedet. Jeg er virkelig glad for det naturlige look som mit hår har fået.

img_0182

… Været i Bilka med min veninde Kathrine. Vi holdte 18-års i weekenden, og der skulle derfor handles en masse ind.

img_0180

… Holdt 18-års som tidligere nævnt med Kathrine. Vi havde aftalt siden vi var helt små, at vi skulle holde 18-års sammen, og det er helt vildt hvor “gamle” vi efterhånden er blevet, og at vi faktisk gjorde det! Vi havde en vild aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGHEND udsalgsfavoritter