THURSDAY TUNES 13.0

overgangsjakker til foråret

overgangsjakker

AFFILIATE: 1. Mango // 2. Samsøe Samsøe // 3. Ganni // 4. Minimum // 5. Filippa K // 6. Minimum // 7. Envii

Selvom vejret ikke skriger af forår, så håber jeg stærkt på, at forårsvejret snart kommer til Danmark. Imens jeg spændt venter på at vejret ændrer sig, så har jeg fundet nogle forskellige overgangsjakker. Jeg er især vild med jakken fra Mango, som har den fineste farve og flotteste pasform. Jeg har virkelig overvejet om jeg skulle købe den, sådan at jeg kan have den på, når jeg skal til Washington i April (der er vejret forhåbentlig godt). Jeg synes dog også, at bomber jakken fra Filippa K er vildt pæn! Farven er nemlig vildt flot og en smule mere holdbar end jakken fra Mango. Så nu er jeg i totalt dilemma! Hvilken jakke skal jeg lige vælge?

1 kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY TUNES 13.0