ARKET FAVORITTER

OM AT VÆRE SMUK INDENI

Produkterne er modtaget i gave fra Hunkemoller

Eller nok nærmere indenunder. Som mange andre kvinder, så føler jeg mig mest tilpas, når jeg ser godt ud udenpå såvel som indenunder. Det er på ingen måde for nogle andres skyld, men udelukkende min egen. Jeg modtog for nylig en masse nye styles fra Hunkemoller, som præcis er med til at få tingene indenunder til at blomstre, men faktisk også dem udenpå. For mig er det utrolig vigtigt at især undertøj er smukt, men selvfølgelig også komfortabelt. Der findes altså ikke noget værre end ubehageligt undertøj! Jeg har de seneste uger afprøvet noget af Hunkemollers undertøj, og er super tilfreds. Jeg er især glad for denne fine bralette, som jeg nærmest har gået med uafbrudt. Derudover har jeg også overraskende nok brugt denne fine t-shirt BH nogle gange, og det er meget vildt for mig, eftersom jeg nærmest kun har gået med bralettes hele mit liv.

Derudover blev jeg også meget positivt overrasket over Hunkemollers fine nattøj (HUNKEMOLLER satin top // HUNKEMOLLER satin natshorts), som er virkelig behageligt, især kombineret med disse fine pels hjemmesko, som jeg nærmest har haft på hver dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARKET FAVORITTER