DRESSES FOR SPECIAL OCCASIONS

OM AT STARTE EN BLOG

Unknown

Da jeg for ca. et års tid siden valgte at starte en blog, gik der utrolig mange tanker igennem mit hoved. Og de tanker svarer jeg på i dette indlæg. Jeg fortæller om den erfaring jeg har gjort mig efter ca. 14 måneder som blogger.

Jeg synes, at det var utrolig svært, at tage mig sammen til at starte bloggen. Jeg havde tænkt over, at jeg gerne ville starte en blog i lang tid, men jeg turde ikke. Jeg var bange for hvad andre sagde og tænke, især fordi at jeg startede den i en “sen alder”, som nogle vil mene. Men jeg har lært, at det aldrig er for sent at starte noget nyt! Hvis at du har lyst til at blive blogger, Youtuber eller noget anden indenfor mediernes verden, er det aldrig for sent. Det vigtigste er, at man har et mål eller en ide, med det man laver. 

Da jeg endelig startede bloggen ville jeg gerne have, at den skulle være perfekt. Men det blev den ikke, og det irriterede mig på mange måder. Jeg ville kunne lave collager, billede- og videoredigering og skrive pænt og formelt, men det er svært, når man lige er startet. Derfor har jeg brugt UTROLIG lang tid på, at finde de platforme som virker for mig til redigering. Jeg føler, at bloggens udseende er blevet stilrent, moderne og pænt, og jeg er tilfreds med de indlæg jeg laver. Mit drømmescenarie er, at investere i den rigtige photoshop pakke, for at blive endnu bedre til redigering. Man bliver nød til at indse, at en blog kræver tid og arbejde! Jeg lærer stadig meget omkring virkemidlerne, og det vil jeg blive ved med. Man skal ikke regne med, at det er nemt, at starte en blog op, for det er det ikke. Man skal være forberedt på at det kræver meget tid og arbejde. 

Vær dig selv! Det er ikke fedt, at læse blogs som ikke har en personlighed. Selvom jeg ikke vil definere mig selv som en livsstil blogger, er det stadig vigtigt for mig, at jeg ikke bliver fjern i mine indlæg. Lav noget ekstraordinært som kendetegner dig, og den du er/drømmer om at være som blogger. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESSES FOR SPECIAL OCCASIONS