trenchcoat with a twist

om at miste sine YNDLINGS ting

facetune_03-05-2018-16-21-22

REKLAME FOR ALM BRAND

Sidste år var jeg på skiferie i Val Thorens, som nok også er bedre kendt som sneens Ibiza. Det var første år, at jeg stod på ski, og jeg var derfor ikke specielt god til det. Jeg var afsted med en masse mennesker fra mit gymnasium. Dagene gik selvfølgelig med at stå på ski, hvorimod aftenerne blev brugt på Val Thorens mange natklubber. Vi ankom en lørdag, og allerede om mandagen lykkedes det mig at miste min helt nye Iphone. Det var heldigvis ikke grundet fuldhed, at jeg mistede min Iphone, men fordi jeg ikke havde passet ordenligt på den i sneen. Jeg ved stadigvæk ikke, om jeg mistede den, fordi jeg lavede det vildeste styrt ned af en bakke, og at den derfor faldt ud af min lomme, eller om det var fordi, at nogle tog den ud af min lomme. Men det var i hvert fald helt vildt irriterende, og jeg havde mega nedtur over det resten af ferien.

Denne type uheld er simpelthen for dumt. Jeg var så sur på mig selv, især fordi at telefonen var helt ny, men også fordi min telefon er en del af mit arbejde som influencer, hvilket gør den uundværlig i min dagligdag. Jeg måtte leve uden en telefon i 2 uger, og det gjorde, at mine normale updates på mine sociale medier blev udsat, samt nogle deadlines jeg havde. Derudover skulle jeg også investere i en ny Iphone, hvilket ikke var super godt for min opsparing. Jeg havde dog fået et lille beløb af min forsikring, men det var ikke specielt meget.

Denne slags uheld er nemmere at overskue, hvis man har en forsikring, som dækker disse ting. Yndlings er en forsikring med særligt fokus på unge mennesker lavet af Alm Brand. Yndlings går ud på, at unge kan forsikre enkelte egendele, som betyder meget for dem, altså deres yndlings ting. Dette koncept er virkelig smart, fordi det er billigt, nemt og personaliseret, fordi man skræddersyer forsikringen til sine egne behov. Bestemt noget jeg ville have haft gavn af, da jeg mistede min telefon på skiferien sidste år, fordi deres mobilforsikring ville have sparet mig en masse penge.

Udover mobilforsikring kan man også få ansvarsforsikringcykelforsikring, computerforsikring og tabletforsikring. Hvis man ligesom mig har en tendens til at kvaje sig, eller bare vil have forsikret ens mest værdifulde egendele, så er Yndlings forsikringen perfekt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

trenchcoat with a twist