postcard from ITALY

NYESTE DENIM BESTILLING

AFFILIATE: shorts GINA TRICOT  straight jeans GINA TRICOT  bootcut jeans GINA TRICOT  hvide jeans GINA TRICOT

Jeg mangler hårdt nye jeans, og derfor har jeg bestilt de ovenstående fra Gina Tricot. Jeg synes virkelig at Gina Tricot har gjort fremskridt indenfor deres kollektioner på det seneste, og det er også gældende for deres jeans. Jeg er især vild med de hvide jeans, grundet det fede snit og farven. Derudover glæder jeg mig også meget til at style denim shortsene. Jeg er dog ikke helt sikker på hvordan jeg vil gøre det endnu, men det har jeg heldigvis lige noget tid til at tænke over. Umiddelbart er min indskydelse, at det kunne være fedt med mules og en hvid skjorte.

1 kommentar

  • Nanna

    Hej Sofie. De Bootcut Jeans, kunne du evt. skrive om de passer dig i længden og hvor høj du er når du modtager dem?:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

postcard from ITALY