LATEST PURCHASE - JACKET FROM ZARA

MOODINGS FAVOURITES + RABATKODE

collage

INDEHOLDER AFFILATE LINKS: Meraki, body lotion // House doctor, lampe // HAY, sengetæppe // House doctor, vasketøjskurv // Normann Copenhagen, bord // House doctor, gulvtæppe // HAY, pude (pink og grå) // Meraki, læbepomade // Martin Moore, plakat

På ovenstående billede har jeg fundet mine favoritter fra Moodings. Jeg overvejer meget at købe produkterne fra Meraki hjem, da jeg kun har hørt gode ting om deres produkter. Derudover har jeg altid drømt om det fine bord fra Normann Copenhagen.

Jeg har været så heldig, at få fat i en rabatkode hvor i kan få 25% på alt på Moodings (undtaget mærkerne Oliver Furniture og GUBI). Brug koden “BD25” ved checkout for at gøre brug af tilbuddet.

(Tilbuddet gælder til og med d. 3 maj) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATEST PURCHASE - JACKET FROM ZARA