udsalgsfavoritter

mit forløb med MENTOR DANMARK

Reklame for Mentor Danmark

Hvis i har fulgt med på min Instagram @sofiekucken, så ved i efterhånden godt, at jeg henover min eksamensperiode, har været så heldig at alliere mig med Mentor Danmark. Mit mentorforløb har været med særlig fokus på matematik mundtlig, fordi jeg aldrig har været den skarpeste til det matematiske. Jeg har altid fået udmærkede karakterer i matematik, men jeg har aldrig følt mig sikker i faget, og det var blandt andet det, som min mentor skulle hjælpe mig med at opnå. Derudover ønskede jeg, at blive sikker i alle beviser, regneregler og matematiske formler, sådan at jeg kunne føle mig tryg ved, at skulle til matematik mundtlig, som er en meget svær eksamen ifølge mig.

Mit mentor forløb har bestået af det, som man kalder et 14 timers eksamens boost. Det betyder, at jeg har haft mulighed for at skræddersy de 14 timer, som jeg har haft til rådighed. Jeg har altså måtte bestemme hvordan timerne skulle fordeles, og hvad vi skulle bruge timerne på. Min mentor og jeg endte med at mødes syv gange i to timer af gangen, hvilket var meget passende, fordi at man ikke nåede at kede sig eller blive træt. Jeg valgte at min mentor og jeg skulle bruge 12 timer på at øve til min matematik eksamen, og de resterende to timer brugte vi på at gennemgå mine dispositioner til min biologi eksamen. Forberedelsen til min matematik eksamen foregik sådan, at min mentor og jeg startede med at lave dispositioner til de 14 spørgsmål, som det var muligt for mig at trække. Derefter brugte vi fire timer på at øve dispositionerne igennem. Bestemt det at have mulighed for at fremlægge mine dispositioner, fungerede virkelig godt, fordi jeg fik en indsigt i, hvordan det ville være at gå til eksamen i matematik mundtlig.

Jeg har nu været igennem hele mit forløb med min mentor, og eftersom min eksamen gik rigtigt godt, er det tydeligt at se, at forløbet har hjulpet mig en del. Igennem forløbet har jeg fået troen på, at jeg faktisk godt kan, hvilket har været super vigtigt for mig. Jeg har altid været usikker i matematik, og det at have haft en mentor, har skabt en tryghed omkring emnerne, fordi jeg har haft muligheden for at gennemgå de ting, som jeg har haft svært ved. Der er også bare noget fedt ved, at skulle lære fra unge mennesker istedet for de typiske lærertyper, fordi det skaber en helt andet stemning omkring det faglige. I mine forberedelsestimer, har jeg faktisk haft det sjovt, men selvfølgelig også lært en masse, hvilket jeg er sikker på, har haft stor betydning for min indlæringsevne. Min mentor har været ung, energisk og sød, og vi har haft det sjovt sammen, men selvfølgelig også været seriøse, når det handlede om det matematiske.

  Jeg er overordnet helt vildt glad for mit forløb med Mentor Danmark. Jeg er sikker på, at min gode præsentation til matematik eksamen, både har skyldtes min egen intensive forberedelse, men også min mentors store indsats, og det er jeg virkelig taknemmelig for!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

udsalgsfavoritter