THURSDAY TUNES 6.0

UDSALGSFAVORITTER FRA BOOZT

unknown-002

Indeholder affilate links: 1. day birger et mikkelsen JAKKE // 2. ganni SWEATSHIRT // 3. day birger et mikkelsen NEDERDEL // 4. day birger et mikkelsen PUNG // 5. ganni BUKSER // 6. tommy jeans SWEATSHIRT // 7. mads nørgaard HUE // 8. billi bi SNEAKERS  // 9. day birger et mikkelsen COVER // 10. lovestory BRALETTE

Jeg elsker selv at kigge blogindlæg med udsalgstips, og derfor er dette mit tredje indlæg med forskellige udsalgsvarer. Denne gang er alle ting fra Boozt. Jeg er selv rigtig glad for Boozt, og jeg bruger meget tid på at onlineshoppe på Boozt. Jeg har også længe kigget på nederdelen fra Day Birger Et Mikkelsen, og endelig er den på udsalg. Jeg er i stærke overvejelser om at købe den hjem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY TUNES 6.0