3 OPTURE I 2018

MINE STØRSTE ØNSKER I 2019

MARNI taske // BAUM UND PFERDGARTEN cardigan // GANNI strik // MARIA BLACK øreringe

Så har jeg endnu engang i år delt mine største ønsker ligesom jeg delte mine største ønsker i 2017 og mine største ønsker i 2018. Mit største ønske i år er helt klart tasken fra Marni, som jeg er dybt forelsket i. Jeg er dog i tvivl om farven på tasken, da jeg synes at Marni laver utrolig mange flotte farvekombinationer. Derudover ønsker jeg mig også nogle super fine striktrøjer fra Baum Und Pferdgarten og Ganni, da det altid er dejligt at have i ens garderobe, især når man fryser så meget som mig om vinteren. Til sidst er de fine øreringe fra Maria Black, som jeg har kigget på i utrolig lang tid. Jeg er bare ikke den bedste til at bruge penge på smykker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 OPTURE I 2018