WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER 9.0

MINE STØRSTE ØNSKER I 2018

befunky-collage

pumps, VALENTINO // taske, GUCCI // iphone, APPLE

Igen i år laver jeg dette indlæg. I kan se indlægget fra sidste år lige HER. Jeg har faktisk ikke haft super mange ting på min ønskeliste i år. Telefonen har jeg dog allerede været så heldig at få anskaffet mig, og det er virkelig en lækker telefon! Sidste år nævnte jeg også, at jeg ønskede mig en flot designertaske, og det samme gør jeg i år (gør man egentlig ikke altid det)? Jeg drømmer dog om at købe en fra Gucci. Det behøver ikke nødvendigvis at være den ovenstående, men i hvert fald en mindre taske end min Balenciaga. Jeg har også altid gerne ville have de flotte pumps fra Valentino.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER 9.0