THURSDAY TUNES 11.0

MIN ULTIMATIVE BUCKET LISTE

befunky-collage-10

1. Flytte hjemmefra. Med hjemmefra mener jeg ikke “bare” ind til Århus midtby og væk fra mor og far, men sådan langt hjemmefra. Måske udlandet i nogle år? Måske bare til hovedstaden. Jeg skal i hvert fald ikke leve i Århus for evigt.

2. Se nordlys. Et af mine største ønsker er at se nordlyset. Jeg tror at det er den smukkeste og mest surrealistiske oplevelse nogensinde. Men det regner jeg stærkt med at få gjort, når jeg skal til Island i efteråret, hvilket faktisk også er en af mine punkter på min lille bucket-liste på min Iphone ;))

3. Skydive i Dubai. Jeg har flere gange været i Dubai, og det er en by, som jeg utrolig gerne ville se fra toppen. Det er simpelthen ikke nok, at se billeder af palmen ovenfra. Jeg vil selv opleve det.

4. Få en tatovering. For mig skal en tatovering have en betydning, og derfor skal jeg heller ikke “bare” have en random tatovering. Men igennem mit forhåbentlig lange liv, vil jeg gerne have en tatovering. Jeg har ingen ide om hvad det skal være, men det finder jeg nok ud af, når jeg på et tidspunkt finder noget med så stor betydning, at jeg ønsker, at det skal være forevigt.

5. Opnå noget med bloggen. Jeg ved ikke præcist hvad det skal være, men jeg ønsker at blive ved med at lave det jeg laver. Jeg vil selv sige, at jeg er godt på vej, men det kræver arbejde og tålmodighed. Jeg gør i hvert fald alt hvad jeg kan.

6. Besøge Tokyo. Jeg har altid gerne ville besøge Tokyo. Jeg ønsker at opleve den meget fremmedartede livsstil som Tokyo rummer af. Men hvorfor lige Tokyo? Det ved jeg egentlig ikke. Jeg har bare en eller anden ide om, at det er en by, som jeg skal have set, inden jeg på et tidspunkt ikke er her længere.

7. Løbe marathon. Jeg elsker at løbe, og praktiserer det også meget. Jeg har dog aldrig været længere end 15 km, men jeg tror sagtens, at jeg ville kunne løbe et halvmarathon. Et marathon er dog lige skridtet videre, eftersom det kræver lige så meget mental udholdenhed som det kræver fysisk. Jeg er sikker på, at jeg ville være i stand til at løbe et marathon fysisk, men psykisk er jeg ikke helt sikker. Men det ville være vildt at have udført. Det vil jeg gerne have gjort.

8. Have en samling af lækre tasker. Lidt materielle ønsker skader aldrig ;)) “Jeg vil gerne have en af hver, tak”. Ej, det er vidst bare ønske tænkning, men jeg ville gerne gøre det til virkelighed. Jeg har altid haft en svaghed for pæne tasker, og jeg ønsker, at eje en hel del på et tidspunkt i livet.

9. Svømme med delefiner. Det er en af de ting, som jeg allerede har krydset af på min bucket liste, men derfor skal i ikke snydes for dette ønske. Jeg har faktisk svømmet med delfiner to gange allerede, og det har været en kæmpe oplevelse. Bestemt noget som er værd at gøre i livet.

10. Opleve Disney World. Jeg har siden jeg var helt lille gerne ville besøge Disney World i Orlando, og det er en drøm, som skal udleves om mindre end 2 uger. Jeg glæder mig sindsygt meget. Jeg håber det lever op til mine meget høje forventniger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY TUNES 11.0