BOMBER JACKET AND FLARE JEANS

MIN TUR TIL NEW YORK MED EF

14009800_1247960921903875_1814026570_n

Der har på det seneste været en masse dårlig omtale omkring sprogrejser med EF. Derfor synes jeg at det er på sin plads, at jeg fortæller om min fantastiske tur med EF. Jeg har i de tre uger jeg var afsted i New York fået en masse nye venner, lært sproget bedre, oplevet den amerikanske kultur og lært en masse nyt. Det har uden tvivl været en af de fedeste oplevelser i mit liv!

Derfor synes jeg ikke kun, at folk skal høre om alle de negative ting ved sprogrejser med EF, men også de positive.

Campus i New York er moderne, hyggeligt og kæmpe stort med mange faciliteter og ting at lave. Vi fik hver dag lækkert amerikansk mad fra kantinen. På campus havde vi en Lounge med sjove ting at lave bl.a. bordtennis, wii, fifa, spil, film og en masse andet. Der var også et træningscenter med fitness, baner til at spille fodbold, basket osv. Udenfor var området kæmpe stort med tennisbaner, fodboldbaner og plads til store vandkampe, som vi brugte en del tid på, da vejret var super godt. Lige nede af gaden lå et stort supermarked og en masse andre butikker, som vi ofte besøgte.

Vi havde ca. 14 undervisningstimer om ugen. Undervisningen var rigtig god, spændene og lærerig. Jeg har lært meget mere om den amerikanske politik, traditioner, kultur og historie på denne tur. Min lærer var utrolig god og havde en spændende tilgang til undervisningen. I timerne var engelsk det eneste sprog som blev snakket, og man lærte en masse nye mennesker at kende, som man derefter tilbragte tid med i ens fritid.

Turen til New York gik lige efter planen. Vi fløj i 7 timer og tiden gik hurtigt, da vi snakkede og så de nyeste film og serier på flyet. Vi ankom i Newark og en EF leder fra USA var der for at tage imod os, så selvom vi var trætte efter den lange rejsedag, var stemningen god, da vi alle var spændte.

Jeg har aldrig lært nogle så godt at kende på tre uger, som jeg har på denne tur. Jeg har fået en masse nye venner som jeg er sikker på, at jeg vil holde kontakten med. Jeg er så glad for at have mødt disse mennesker, da jeg uden tvivl har fået venskaber for livet, både fra Danmark men også fra andre nationaliteter som Sverige, Norge, Italien, Brasilien og mange flere.

Jeg ved at der er en grund til at EF for nylig har fået en masse kritik i medierne, men jeg synes bestemt også at de fortjener ros, da jeg har fået en oplevelse for livet, takket være EF.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOMBER JACKET AND FLARE JEANS