PÅ DET SENESTE HAR JEG...

MÅNEDENS DRØMMEKØB

unknown

Alice Sunglasses from Ganni (grøn) og (brun)

Jeg har længe overvejet at købe et par ordentlige solbriller, og jeg har egentlig været sikker på, at jeg ville købe et par fra Celine. Jeg er dog blevet meget i tvivl, fordi jeg synes, at Ganni er kommet ud med en vildt fed kollektion af solbriller. Jeg var derfor inde at prøve solbrillerne i sidste uge, og jeg blev helt forelsket i modellen ovenfor i den grønne farve. Jeg synes dog også, at den flotte brune farve ville være perfekt til sommer.

Så nu er spørgsmålet bare hvilken farve jeg skal købe solbrillerne i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...