ASOS OVERDELE FAVORITTER

MÅNEDENS DRØMMEKØB

45191302oo_11_f

I denne måned drømmer jeg om den meget populære Stella McCartney Falabella taske. Jeg har en meget lignende taske, men jeg ville elske at eje den “helt rigtige”. Jeg er ikke meget for at smide mange penge efter en taske, derfor kunne jeg sagtens finde på at købe en over Trendsales. Jeg har kigget meget derinde i denne måned, og der er nogle super fine tasker bl.a. den her. Men jeg har ikke pengene til en taske som denne lige nu. Det må vente til efter jeg har været i New York, da mine penge skal bruges der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS OVERDELE FAVORITTER