TRANSITION JACKETS

LOVE IS SCIENCE SWEATSHIRT AND ORDINARY BLACK PANTS

img_1713 img_1575 img_1757 unknown

img_1745img_1588

Indeholder affilate links: jakke, Ivyrevel HER // sweatshirt, Ganni HER // bukser, Bestseller similar HER // støvler, Billi Bi HER // taske, Núnoo HER // hue, Hjemmestrik // ringe, Jane Kønig og Pernille Corydon

Det er ved at være noget tid siden, at der har været ordentlige outfitbilleder på bloggen, men heldigvis har jeg nogle billeder fra i mandags af mit outfit, hvor jeg hyggede med min veninde Sarah. Jakken er fra Ivyrevel, og jeg har brugt den en del på det sidste. Den er super flot og meget edgy, hvilket jeg elsker. Derudover er den forholdsvis varm, så den passer godt til vejret lige nu. Jeg er generelt ret vild med dette meget minimalistiske outfit, og specielt sweatshirten fra Ganni.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRANSITION JACKETS